Menu
Γιατί είναι καλό να εμπιστευόμαστε έναν φωτογράφο γάμου ;     Επειδή ό,τι έχουν να σας πούνε θα το πούνε καλύτερα και πιο ειλικρινά με τις φωτογραφίες τους

Alex vs Jordan

Συγκριτικά τέστ κάνουν σε προϊόντα. Οι πολιτικοί μεταξύ τους κάνουν ντημπέητ, ή αλλιώς, προσπαθούν να καταρρίψουν τα επιχειρήματα και τα ψέμματα του αντιπάλου. Εδώ, εμείς έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους αληθινούς και επαγγελματίες φωτογράφους.

Γιατί είναι καλό να εμπιστευόμαστε έναν φωτογράφο γάμου ;

 Επειδή, ό,τι έχουν να σας πούνε, θα το πούνε καλύτερα και πιο ειλικρινά με τις φωτογραφίες τους.

Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τί τους υποσχέθηκα για να βγούνε στον 'αέρα', επειδή υπάρχει ο ωραίος κίνδυνος να μου το ζητήσετε και εσείς.
Κάποια πράγματα αποκαλύφτηκαν, όπως π.χ. τί είδους γυναίκες θέλει να παντρευτεί ο Τζόρνταν ή γιατί δεν μπορεί να παντρευτεί σήμερα ο Άλεξ.
Ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς τους, πότε θα κάνουν γυμνοί, φωτογράφιση, και τί ταχύτητα κλείστρου έχουμε με ανάδρομο Ερμή, δεν θα τα μάθουμε σήμερα.

Αντίθετα, λοιπόν, με τα διάφορα συγκριτικά που υπάρχουν για να ξεχωρίσει κάποιος, εδώ νικητής είναι το άθλημα.
Ποιο άθλημα ;
Αυτό που δίνει χαρά, ευεξία, και κάνει καλό στο δέρμα, φυσικά!

1. Αγαπημένος εξοπλισμός 


Jordan  Boutzelioglou φωτογράφος Καταρχήν να πω πως δεν είμαι φανατικός οπαδός καμιάς εταιρείας, πιστεύω πως και η canon και η nikon αλλά και οι άλλες εταιρείες έχουν καλές μηχανές, ωστόσο δεν παύουν να είναι εργαλεία. Το πώς θα χρησιμοποιηθούν και αν θα αποδόσουν εξαρτάται καθαρά απ το μάστορα που τα χρησιμοποιεί! Αγαπώ την d810 της Nikon, και αυτή χρησιμοποιώ σήμερα μαζί με άλλη μια d800. Από φακούς χρησιμοποιώ αρκετούς, τον καθένα για διαφορετικο λόγο, όπως τον 85αρη της nikon, τον 105 vr τον 70-200 και βέβαια για όλες τις χρήσεις ο 24-70. Αγαπημένος όμως θα έλεγα πως ειναι ο 85αρης. Από προγράμματα lightroom, Fundy designer και βέβαια Photoshop, δεν χρησιμοποιώ preset.

Alexandros Tsitouridis φωτογράφος Ο αιώνιος πόλεμος μεταξύ canonάκηδων και nikonάκηδων είναι σαν τους βροντάκηδες και φορτουνάκηδες. Χαχαχα! Εγώ είμαι στο σύστημα της canon, αν και ξεκίνησα με nikon. Αγαπημένη μου μηχανή είναι η 5D Mαrk iii αν και έχω και την 5D Mark ii και την 6D. Από φακούς έχω 16-35 f2.8, 24-70 f2.8, 50 f1.4, 85 f1.8, 100 f2.8, 70-200 f 2.8 Αγαπημένοι μου είναι όλοι, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω, τότε οτιδήποτε κάτω από f2.8 θα ήταν η επιλογή μου. Η αλήθεια είναι ότι η παράνομη αγάπη, άρα και η πιο μοιραία είναι με τον 85άρι f1.8!

Φωτογραφία γάμου γαμπρος και νυφη

2. Αγαπημένο μέρος για φωτογράφιση 

Jordan  Boutzelioglou φωτογράφος διαφήμισης Η φωτογράφιση σε φυσικό χώρο και η φωτογράφιση στο studio, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα για μένα. Τα αγαπώ και τα δύο, για διαφορετικούς λόγους. Το studio μού δίνει την δυνατότητα να κάνω πολλά δημιουργικά πράγματα και να παίξω με το φως, ενώ στο location δουλεύεις περισσότερο τη σύνθεση, το κάδρο, το μοντέλο σου με το χώρο, και γενικότερα ειναι πιο διαδραστικό. Θα έλεγα, στο ένα έχεις την χαρά της δημιουργίας του φωτός, και στο άλλο της αναζήτησής του.

pre wedding Alexandros Tsitouridis Αν είναι να διαλέξω μεταξύ έξω και μέσα, σίγουρα προτιμώ το έξω! Έχω κάνει κάποιες στουντιακές φωτογραφίσεις, αλλά δεν είμαι και ο πιο ειδικός σε ότι αφορά το στούντιο. Νομίζω ο Jordan είναι πιο ειδικός! Αγαπώ την φύση, αγαπώ το κυνήγι για το τέλειο φως, οπότε σίγουρα η πρώτη μου επιλογή θα ήταν το έξω. Δε με νοιάζει αν θα είναι πάρκο, ή χαλάσματα, ή κανένα βιομηχανικό κτίριο, αρκεί να βρίσκω ενδιαφέρον για τη σύνθεση των φωτογραφιών μου.

φωτογράφος γάμου next day

3. Αγαπημένο θέμα για φωτογράφιση 

http://www.jordan-photography.com/ Η σειρά που θα τα έβαζα θα ηταν Μόδα - πορτραίτο - γάμος, και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχει ανέβει τόσο το επίπεδο της φωτογραφίας γάμου στην Ελλάδα, γιατί διαφορετικά μπορεί να μην το ανέφερα.

Alexandros Tsitouridis Stardust studio Photography Η γυναίκα μου είναι το αγαπημένο μου θέμα για φωτογράφηση. Χαχαχα! Αγαπώ την φωτογραφία γάμου, γιατί φωτογραφίζεις ανεκτίμητες στιγμές, και δημιουργείς εικόνες που έχουν αξία για μια ζωή. Η μόδα έχει ομορφιά, αλλά δημιουργείς εικόνες, που, αφού εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό, χάνουν την αξία τους. Σα λάτρης, βέβαια, της φωτογραφίας, μου αρέσουν και πολλά ακόμα πράγματα, και πειραματίζομαι με κάθε ευκαιρία σε διάφορους τομείς.

φωτογραφία νύφης

4. Αγαπημένος ή μάξιμουμ τρεις αγαπημένοι φωτογράφοι, ζωντανοί ή νεκροί.

καλλιτεχνική φωτογραφία πορτρέτου Υπάρχουν τόσοι πολλοί φωτογράφοι που μου αρέσει πολύ η δουλειά τους, άλλοι γνωστοί, και άλλοι όχι τόσο. Gavin O’neil, Neil Snape, Robert Voltaire είναι τρεις απ τους πολλούς και ό,τι αφορά τους γάμους μου αρέσει ο Jerry.

Alex Tsitouridis and Adriana Fountzoula Μπορεί να ακουστεί κάπως, αλλά δεν έχω στ αλήθεια κάποιον φοβερά αγαπημένο φωτογράφο. Παρακολουθώ αρκετούς, αλλά μερικές φορές θαυμάζω τις εικόνες ενός 20άχρονου που ακόμα σπουδάζει φωτογραφία. Βλέπω άπειρες σπουδαίες εικόνες που προέρχονται από άσημους και άγνωστους φωτογράφους. Μάλλον, λοιπόν, αγαπημένος μου φωτογράφος είναι ο “άγνωστος φωτογράφος”.

Γαμπρός φιλάει με πάθος τον λαιμό της νύφης

5.Πότε και πού πήγατε τελευταία διακοπές, και γιατί επιλέξατε το μέρος; Διακοπές εννοούμε πάνω από τρεις μέρες, όχι απλά ένα ΠΣΚ να ξεσκάσουμε.

 υπηρεσίες στούντιο σε Ελλάδα – Αθήνα Πήγα πρόσφατα Λονδίνο για δουλειά και διακοπές μαζί, αλλά μάλλον αυτό δεν μετράει, οι τελευταίες πραγματικές διακοπές μου, που δεν δούλεψα, θα έλεγα πως ηταν το 2013 στη Ταϋλάνδη.

http://www.ilovestardust.gr Οι τελευταίες μου διακοπές ήταν πέρυσι, που μετά από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς χωρίς διακοπές, του έδωσα να καταλάβει. 1 εβδομάδα Λευκάδα, 1 εβδομάδα Σέριφος, 1 εβδομάδα Εύβοια. Και τα 3 μέρη τα επέλεξα, γιατί δεν πιάνουν τα κινητά και δεν υπάρχει 3G. Μην με ρωτήσεις μόνο τι έκανα στις ερημικές παραλίες...

Φωτογραφία μοντέλου σε βράχο

6. Τι θέλετε να μάθετε ακόμα στη ζωή σας, είτε σε άσχετο από τη φωτογραφία χώρο είτε σχετικό με τη φωτογραφία.

O Jordan βλέπει κάθε γάμο σαν μεμονωμένη δουλειά έργου τέχνης Όσο ζούμε μαθαίνουμε, και είναι τόσο όμορφο αυτό από μόνο του... Θα ήθελα πολύ να δούλευα πάνω σε μεγάλες παραγωγές, είτε στη φωτογραφία, είτε για παράδειγμα σε μια ταινία του Χόλιγουντ. Πιστεύω πως ειναι τόσα πολλά όλα όσα θα 'θελα να μάθω, που καμιά φορά έχω την αίσθηση πως η μέρα δεν έχει αρκετές ώρες, και η ίδια η ζωή είναι πραγματικά πολύ μικρή.

ilovestardust.gr  O κινηματογράφος θα ήταν όνειρο... Θα ήθελα, επίσης, να μάθω πώς ο Jordan βγάζει αυτές τις εκπληκτικές εικόνες στο στούντιό του..!

Vintage φωτογραφία γάμου

7. Ποια είναι τα αδύναμά σας σημεία; (μην πείτε "είμαι ευαίσθητος, εύπιστος, φιλότιμος συμπονετικός" και τέτοια, δεν κάνουμε καλλιστεία)

Εικόνες για Jordan Boutzelioglou Θα ήθελα να ήμουν λίγο πιο σκληρός με τα οικονομικά, στους ανθρώπους που μου χρωστάνε χρήματα για παράδειγμα, δυστυχώς κάποιοι το εκμεταλλεύονται, κάποιοι άλλοι απλά “το ξεχνούν”. Εγώ πάλι νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου έτσι, δυστυχώς για την τσέπη μου.

Love stories by Alex Δεν ξέρω ακόμα να προβάλω σωστά τον εαυτό μου και το έργο μου. Η αλήθεια είναι ότι πάντα στην ζωή μου ήμουν αρκετά μετριόφρων, οπότε δεν αισθανόμουν ποτέ καλά με την αυτοπροβολή μου. Χάρη, ετοιμάσου να αναλάβεις την ιντερνετική μου παρουσία!!!

Fashion photography in studio

8. Ποια σημεία, σε σχέση με το επάγγελμά σας, όχι με τις φωτογραφικές σας ικανότητες, σας κάνουν να ξεχωρίζετε επιχειρηματικά ;

Jordan is a photographer in Greece Επιχειρηματικά νομίζω πως δεν ξεχωρίζω, δεν νομίζω πως το έχω τόσο.

Greek wedding photographer in Athens Οι Πελατειακές σχέσεις. Πριν ασχοληθώ με την φωτογραφία, είχα στο ενεργητικό μου σειρά από επιχειρήσεις που πάντα ήταν πετυχημένες. Θεωρώ ότι σε όλη μου την ζωή, σε όλες μου τις επιχειρήσεις, άφηνα πίσω μου ευχαριστημένους πελάτες.

Fashion two women models photography

9. Θα παντρευόσασταν φωτογράφο;

Jordan loves marriage Χαχα, θα παντρευόμουν οποιαδήποτε έξυπνη, όμορφη, ψηλή, ξανθιά ή μελαχρινή, ή και κοκκινομάλλα φωτογράφο, με διαστάσεις 87-61-90, γιατι πιστεύω πως θα μπορούσε περισσότερο από άλλες να καταλάβει πως την ώρα που φωτογραφίζω, λειτουργώ σα φωτογράφος, και όχι σαν ταύρος που βλέπει απέναντί του τη lady in red και ορμάει!…  

Alex Tsitouridis  και ο γάμος 100% ναι! Εδώ εγώ παντρεύτηκα makeup artist και την έκανα φωτογράφο, μήπως και έχω και εγώ καμιά εικόνα. Ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει... Χαχαχα! Έχεις δει την εικόνα προφίλ μου στο facebook? Θα βάλω αγγελία, μου φαίνεται, τελικά! "Ζητείται φωτογράφος να φωτογραφίσει το προφίλ μου!"

Νυφικό φόρεμα σε άσπρο και μαύρο

10. Τι γνώμη έχετε ο ένας για τον άλλον;

Photographer vs photographer Πρώτα θα έλεγα πως γνώρισα την φωτογραφία του Αλέξανδρου και μετά τον ίδιο. Τότε, λοιπόν, θυμάμαι χαρακτηριστικά, πως είχα ξεχωρίσει την δική του δουλειά μέσα απ' τις πολλές. Όταν γνώρισα και τον ίδιο, ήπιαμε έναν καφέ, ο οποίος κράτησε με το ρολόι 6 ώρες!! Τότε κατάλαβα πως δεν ήταν μόνο το ταλέντο και ο κόπος του τα τελευταία χρόνια, που είχε αυτήν την τρελή ανοδική πορεία, αλλά και ο ίδιος ο χαρακτήρας του, γιατί πάνω απ' όλα, είμαστε άνθρωποι και μετά φωτογράφοι, και για μένα παίζει τόσο πολύ μεγάλο ρόλο!

Φωτογράφοι γάμου Ποιός είναι ο άλλος είπες; Α o Jordan! Χαχαχα! Γνώρισα το φίλο Jordan μερικά χρόνια πίσω, και πάντα έτρεφα μια εκτίμηση προς το πρόσωπό του, χωρίς πραγματικά να τον ξέρω. Με αφορμή το Convention του PWS, συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε μερικές σκέψεις. Ο Jordan είναι ένα θαυμάσιο παιδί, και εξαιρετικός σε αυτό που κάνει. Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσουμε την παρέα και να ανταλλάξουμε και στο μέλλον συζητήσεις, εμπειρίες και φωτογραφικές γνώσεις..

Old movie style photography


Η πρώτη ήρεμη γνωριμία έγινε.
Αντί επιλόγου, αφήνω σε εσάς τα συμπεράσματα. Mπορείτε να τους ρωτήσετε και εσείς ότι θέλετε.

Αν και δεν τους ρώτησα αν θέλουν να τους ρωτήσετε, αλλά το πρώτο τρακ τους πέρασε, πιστεύω.

Επικοινωνια
Μπορείτε να αντιγράψετε ή να αναπαράξετε οποιοδήποτε άρθρο εφόσον αναφερθεί η πηγή
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons


Τι ειναι το Wedding Journal
Εδώ θα βρείτε ιστορίες από πραγματικούς γάμους, καταστάσεις που αντιμετώπισαν τα ζευγάρια, η νύφη, ο γαμπρός. Συμβουλές από επαγγελματίες φωτογράφους γάμου και επαγγελματίες εικονολήπτες - video graphers γάμου. Με αφορμή τον γάμο θα διηγηθούμε ιστορίες. Θα παρουσιάσουμε φωτογράφους και εικονολήπτες - video graphers που μας αρέσουν.

Ελπίζουμε να περάσετε καλά ακόμα και αν δεν έχετε γάμο ή βάπτιση !

To λογότυπο είναι δημιουργία της rastergraphics