Menu

Site Γαμου

  • Από Χάρης Σγουραμάλης
  • Κατηγορία: Uncategorised

android app

Όσοι θέλετε να μας διαβάζετε δίχως να ανοίγετε έναν περιηγητή αλλά απευθείας από την εφαρμογή, μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω σύνδεσμο.
Μέχρι να μας πιστοποιήσει η Google, πρέπει να γίνει χειροκίνητα.

Download My app

Πηγαίνετετε πρωτα στα setting και πατάτε την επιλογή “Άγνωστες πηγές” – “Unkown Sources”.  Μόλις κατέβει στο κινητό το επιλέγετε και εγκαθίσταται.  • Από Χάρης Σγουραμάλης
  • Κατηγορία: Uncategorised

Ποιος είμαι

βίντεο και ιστορίες από γάμους

Με λένε Χαράλαμπο και με φωνάζουν Xάρη ή Μπάμπη ή όταν είμαι αρκετά μακρυά ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΕΕΕ!!!

Στην ερώτηση "από πού είσαι" δε μπορώ να απαντήσω επειδή οι γονείς μου κατάγονται από Σέρρες, γεννήθηκα στη Γερμανία και μετά εγκατασταθήκαμε Θεσσαλονίκη.

Μπορώ να μετρήσω άνετα μέχρι το είκοσι αλλά για πιο πάνω χρειάζομαι βοήθεια επειδή μου τελειώνουν τα δάχτυλα.

Τα φασολάκια τα θεωρώ υποχρέωση. Τα καπρίς Παπαδοπούλου, ειδικά αν μπουν στο ψυγείο, τα θεωρώ το όγδοο θάυμα του κόσμου.

Το βάρος μου είναι ογδόντα με ογδόντα οκτώ κιλά, αναλόγως του τί φαγητό είχαμε.

Τα υπόλοιπα στις άλλες σελίδες, καλά να περνάτε!Ως εικονολήπτης εκδηλώσεων, μπορείτε να δείτε βίντεο μου ακριβώς δίπλα ή πατώντας εδώ

 

site γάμου

…όπου γράφουν επαγγελματίες του γάμου

φωτογράφοι γάμου Ελλάδας Όπου γράφουν επαγγελματίες του γάμου, δεν λαλούν πολλά κοκόρια. Τί εννοεί ο ποιητής; Είναι καλοφτιαγμένα τα site γάμου, με πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Θέλω όμως μια άλλη προσέγγιση. Πιο κοντά στον καθημερινό λόγο. Πιο άμεσα και να νιώθει άνετα ο αναγνώστης. Να μην αισθάνεται ότι διαβάζει ένα εγχειρίδιο χρήσης. Το υλικό για άρθρα έρχεται κατευθείαν από εσάς. Είναι αληθινοί γάμοι. Εκατοντάδες για τον κάθε φωτογράφο και βιντεολήπτη γάμου. Από όλες τις νύφες και γαμπρούς που γνωρίσαμε, φτιάχτηκε αυτό το site γάμου, η ιστοσελίδα.

Δεν είναι οδηγός γάμου με την απόλυτη έννοια επειδή δεν περιέχει κανένα “πρέπει”. Μόνο τα “θέλω” της νύφης και του μέλλοντα συζύγου της.

Με τη δική μας οπτική και εμπειρία θα περιγράψουμε ποια είναι τα σημαντικά ενός γάμου. Ποια, κατά τη ταπεινή άποψή μας, αξίζουν λιγότερο άγχος. Ορίστε, είπα την αναπόφευκτη λέξη που απασχολεί αρκετά ζευγάρια πριν τον γάμο ή ακόμα και την ίδια ημέρα. Θα πούμε για το πόσο σημαντικό είναι το άγχος . Ναι, είναι, αρκεί να ξέρουμε τί να το κάνουμε.Θα έχουμε αρθογραφία από τον κάθε επαγγελματία που εμπλέκεται στην διαδικασία ενός γάμου. Η νυφική κόμμωση , οι άντρες προτιμούν την λέξη κουρέας, το νυφικό μακιγιάζ, όσοι διαθέτουν νυφικά, ο Dj, οι μουσικοί, οι χώροι δεξιώσεων, τα κτήματα που φιλοξενούν και τελούν γάμους. Θα βρω ακόμα και παπά να μας γράψει την δική του οπτική! Ο καθένας από αυτούς τους επαγγελματίες γάμου, γνωρίζει τί είναι σημαντικό για να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα. Ο ένας επηρεάζει σε μικρό βαθμό το αποτέλεσμα του άλλου. Όλοι όσοι συμμετέχουν στον γάμο, επηρεάζουν τον φωτογράφο και τον εικονολήπτη.Σε καμμία περίπτωση όμως δεν είμαστε αντίπαλοι. Είμαστε μέλη μιας ομάδας, της “ομάδας γάμου υποστήριξης της νύφης”. Και του γαμπρού, να μη τον ξεχνάμε. Η κεντρική ιδέα που στηρίζεται αυτή η προσπάθεια εδώ, είναι να ενημερώσουμε για τις αληθινές συνθήκες ενός γάμου. Μαζεύοντας ιδέες, πληροφορίες, εμπειρίες θα μπορούμε να κάνουμε όλοι τον ονειρέμενο γάμο που φανταζόμαστε. Ακόμα και τον καιρό θα μπορούμε να ελέγξουμε με τη βοήθεια της NASA. Όλα τα παραπάνω, από ανθρώπους που γνωρίζουν το κάθε βήμα της ημέρας του γάμου σας, δηλαδή τους εικονολήπτες και φωτογράφους. ή αλλιώς wedding videographers photographers

Επικοινωνια
Μπορείτε να αντιγράψετε ή να αναπαράξετε οποιοδήποτε άρθρο εφόσον αναφερθεί η πηγή
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons


Τι ειναι το Wedding Journal
Εδώ θα βρείτε ιστορίες από πραγματικούς γάμους, καταστάσεις που αντιμετώπισαν τα ζευγάρια, η νύφη, ο γαμπρός. Συμβουλές από επαγγελματίες φωτογράφους γάμου και επαγγελματίες εικονολήπτες - video graphers γάμου. Με αφορμή τον γάμο θα διηγηθούμε ιστορίες. Θα παρουσιάσουμε φωτογράφους και εικονολήπτες - video graphers που μας αρέσουν.

Ελπίζουμε να περάσετε καλά ακόμα και αν δεν έχετε γάμο ή βάπτιση !

To λογότυπο είναι δημιουργία της rastergraphics