Menu
Βραβεία διεθνών φωτογράφων γάμων

Πώς φτάσαμε να έχουμε από τους καλύτερους φωτογράφους γάμου παγκοσμίως ;

Πώς φτάσαμε να έχουμε από τους καλύτερους φωτογράφους γάμου παγκοσμίως ;
Πώς έγινε η Ελλάδα υπερδύναμη στο μπάσκετ ; Μία χώρα δέκα εκατομμυρίων. Και όχι μόνο στο μπάσκετ. Είμαστε υπερδύναμη και στο κάπνισμα, και στα οδικά ατυχήματα.
Προφανώς με πολύ δουλειά, μελέτη, κόπο, προπόνηση για ότι είναι θετικό και με αδιαφορία για ότι είναι αρνητικό. Στα καλά νέα, πάλι, της ημέρας. Έχουμε από τους καλύτερους φωτογράφους γάμου. Δεν ξέρω αν είναι και οι ομορφότεροι παγκοσμίως. Το σίγουρο είναι ότι βγάζουν φωτογραφίες που αρέσουν πάρα πολύ σε πάρα πολλούς.

Tsitouridis photography
Σε αυτό βοηθάει και η χώρα μας, ο ήλιος, το φως, οι θάλασσες και τα βουνά μας. Στην βελτίωση του φωτογραφικού υλικού βοηθάει και η πλούσια παράδοση που έχουμε. Κάθε τόπος με τα έθιμά του. Όσοι γάμοι, τόσοι κόκορες που σφάχτηκαν για τη χαρά του παιδιού , από το γονιό.
Πιο πολλά τσουρέκια σπάνε πάνω από τα κεφάλια των μελλόνυμφων και τρώγονται κάθε Σαββατοκύριακο στους γάμους, παρά το Πάσχα.

Σε κάθε γάμο, χοροί και τραγούδια, άνθρωποι που συμμετέχουν και απογειώνουν τη χαρά και το κέφι. Μεσογειακοί λαοί. Η ωραία φασαρία χαρακτηριστικό μας.

Rock Weddings
Είμαστε πηγή ωραίων εικόνων. Και αυτό το υλικό που προσφέρουμε, δεν το αφήνουν ανεκμετάλλευτο οι Έλληνες φωτογράφοι γάμου. Είτε στο ορεινό χωριό, είτε σε ανεμοδαρμένο νησί, είτε σε αστική κατοικία, ο φωτογράφος θα προσπαθήσει να «ξεζουμίσει» το σκηνικό και τη δράση μπροστά του.

Rock N Weddings
Μπορεί σε πολλά να είμαστε «ό,τι να ‘ναι» ως λαός, αλλά το πώς έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε στον τομέα της φωτογραφίας γάμου, είναι υπό έρευνα, αλλά εκ του αποτελέσματος, τα πάμε μέχρι στιγμής καταπληκτικά.
Στα προηγούμενα, πρέπει να προσθέσουμε τον ενθουσιασμό και το πάθος για κάθε τι ωραίο, που θέλουμε και αφήνουμε να μας παρασύρει, δίχως να πολυσκεφτούμε που θα μας βγάλει. Ίσως ρόλο παίζει και το ότι μας αρέσουν οι, γυναίκες γαρ, νύφες, αν λάβουμε υπόψη και το Greek lover attitude που έχουμε μόνο εμείς στο δη-εν-εη μας. Έτσι λένε, τουλάχιστον, έρευνες του πανεπιστημίου της Ουτρεμβέργης στο σαητ του deitetoprintokatevasoun.gr

Akis Douzlatzis
Αν βάλουμε και ότι έχουμε υπέροχο καιρό , ε, δεν θέλει τίποτε άλλο για να παντρευτεί στη χώρα μας ο άνθρωπος. Η Ελλάδα, ως γαμήλιος προορισμός για τους υπόλοιπους ευρωπαίους, είναι στην κορυφή των προτιμήσεων τους εδώ και δεκαετίες. Ρόδος, Κέρκυρα, Κρήτη είναι κορυφαίες επιλογές από τις δεκαετίες του 50 και του 60, για βόρειους λαούς που θέλουν να ενωθούν εις σάρκα μίαν. Οπότε, εκτός από τους συντοπίτες μας, εκπαιδευόμαστε τόσες δεκαετίες και με ξένα ζευγάρια. Σταυροδρόμι πολιτισμών και στους γάμους η χώρα μας.

Tsitouridis Wedding photography
Ήταν όμως αρκετό το ότι είχαμε και έχουμε τις «πρώτες ύλες» για να φτάσουμε να είμαστε μέσα στους κορυφαίους φωτογράφους γάμων σε όλη την γη;
Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η εκπαίδευση. Το άνοιγμα του εγκέφαλου σε νέες τακτικές λήψεων. Νέες αισθητικές στη φωτογραφία γάμου. Φωτογράφοι του εξωτερικού που δημιούργησαν τάσεις στον γάμο και μίλησαν στην Ελλάδα για τον τρόπο που προσέγγισαν και κατέκτησαν αυτού που θεωρείται σήμερα Υψηλής ποιότητας φωτογραφία γάμου.

Φωτογράφιση γάμου
Με δύο λόγια, η φωτογραφία γάμου στην Ελλάδα κατάφερε να έχει τόσους πολλούς και καλούς φωτογράφους της γαμήλιας ημέρας επειδή έβγαλε τις παρωπίδες και άφησε το νέο, το φρέσκο, το σύγχρονο, να την επηρεάσει θετικά. Οτιδήποτε μένει εγκλωβισμένο στο παλιό είναι καταδικασμένο να ξεπεραστεί και να χαθεί. Το έχουμε ακούσει χίλιες φορές, το ξέρουμε όλοι, το ζούμε στο πετσί μας καθημερινά. Και το παραπάνω ισχύει για τα πάντα. Και η ερώτηση που θα απαντηθεί με την βοήθεια του κοινού:
Πως καταλαβαίνω ποιοι Έλληνες φωτογράφοι γάμου είναι μέσα στους καλύτερους του κόσμου;  
Σε αυτό θα σας βοηθήσω λίγο:
Ο καλύτερος φωτογράφος για τον γάμο σας είναι αυτός που, όταν δείτε τις εικόνες του, δεν θα χρειαστεί να ρωτήσετε τίποτα.


Συμβουλή: Μην ψαρώσετε από τα δεκάδες βραβεία που έχουν οι Αλέξανδρος, Άκης και Νίκος,  στους οποίους ανήκουν οι προηγούμενες φωτογραφίες. Απλά πείτε τους ότι σας στέλνει ο Μπάμπης. Έλληνες είμαστε στο κάτω κάτω της γραφής!Επικοινωνια
Μπορείτε να αντιγράψετε ή να αναπαράξετε οποιοδήποτε άρθρο εφόσον αναφερθεί η πηγή
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons


Τι ειναι το Wedding Journal
Εδώ θα βρείτε ιστορίες από πραγματικούς γάμους, καταστάσεις που αντιμετώπισαν τα ζευγάρια, η νύφη, ο γαμπρός. Συμβουλές από επαγγελματίες φωτογράφους γάμου και επαγγελματίες εικονολήπτες - video graphers γάμου. Με αφορμή τον γάμο θα διηγηθούμε ιστορίες. Θα παρουσιάσουμε φωτογράφους και εικονολήπτες - video graphers που μας αρέσουν.

Ελπίζουμε να περάσετε καλά ακόμα και αν δεν έχετε γάμο ή βάπτιση !

To λογότυπο είναι δημιουργία της rastergraphics