Menu

Ρωτήστε για φωτογραφίες και βίντεο γάμου

The Wedding Journal

Γάμος

και ιστορίες

με αφορμή τα όσα συμβαίνουν πριν

κατά τη διάρκεια

μετά

και νυν

και αεί

Τα εύσημα για την ιδέα και δημιουργία των σκίτσων ανήκουν στον Άρη Ακριτίδη

The Wedding Journal Γάμος και ιστορίες

Φωτογράφοι γάμου και εικονολήπτες

 
Όπου γάμος και χαρά, θα τους βρείτε εκεί. Όπως ξέρετε ήδη όλοι, καταγράφουν με τον εξοπλισμό τους τη νύφη και τον γαμπρό. Κάθε γάμος προσφέρει διαφορετικές εντυπώσεις και αυτές θα περιγράφουμε , ελπίζω, με ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό τρόπο. Πιστεύω ότι ο τέλειος γάμος υπάρχει ; Φυσικά και υπάρχει. Τον μεγαλύτερο ρόλο συνήθως τον παίζει η νύφη, και μπορεί να έχει τον τέλειο γάμο που ονειρεύεται η ίδια, εφόσον αυτά που θέλει είναι όντως δικές της επιθυμίες και όχι ο γάμος όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν οι γύρω της. Αναπόφευκτο να επηρεαστεί από περιοδικά και διαφημίσεις. Από αυτά μπορεί να πάρει ιδέες, αλλά το τί θέλει εξαρτάται κυρίως από το τί είναι η ίδια. Η νύφη και ο γαμπρός. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα γάμος τέλειος και οικονομικός στις δύσκολες εποχές; Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στο να βρείτε τους τρόπους να πετύχετε το αποτέλεσμα. Για αυτο και ονόμασα αυτην την ιστοσελίδα The Wedding Journal Γάμος και ιστορίες. Επειδή όλα στη ζωή μας είναι ένας συνεχής γάμος και επειδή ο γάμος πρέπει να είναι η ίδια η ζωή μας. Παραδείγματα και διδάγματα σίγουρα μπορούμε να έχουμε. Τα βασικά συστατικά μένουν ίδια. Ο κάθε γάμος είναι διαφορετικός. Όσο διαφέρουν και οι άνθρωποι μεταξύ τους. Με μία νύφη και έναν γαμπρό κάθε φορά, γεννιούνται ιστορίες που θα βρείτε εδώ. Για την νύφη και τον γαμπρό, θα “φωτογραφίζουμε” με λέξεις εικονολήπτες και φωτογράφους. ή αλλιώς wedding videographers photographers
Τhe Wedding Day - Η ιστορία ενός γάμου

Τhe Wedding Day - Η ιστορία ενός γάμου


Νίκος και Βάλια, η ιστορία ενός γάμου, δ…

Akis & Lisa The Syros Wedding

Akis & Lisa The Syros Wedding


The wedding party started at Syros Islan…

Ποιητική στη φωτογραφία γάμου

Ποιητική στη φωτογραφία γάμου


Είχα την τύχη να ζήσω δύο γεγονότα που σ…

FAQ (φακ) νούμερο ένα

FAQ (φακ) νούμερο ένα


FAQ (φακ)Συγκέντρωσα εδώ κάποιες απαντήσ…

FAQ (φακ) νούμερο ένα

FAQ (φακ)


Συγκέντρωσα εδώ κάποιες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που θα προβληματίσουν, ευχάριστα ελπίζω, όλους μας.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΣΑΣ ;

Σε αντίθεση με τους άλλους φωτογράφους , εμείς ως ομάδα, έχουμε πολλά στυλ φωτογράφισης που ακολουθούμε. Τολμώ να πω ότι έχουμε όλα τα στυλ. Έχουμε φτιάξει και τρία νέα δικά μας, τα οποία , για ευνόητους λόγους, δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω τώρα. Αν συνεργαστούμε, ευχαρίστως να τα χρησιμοποιήσω πάνω σας.
Να ξέρετε, ότι αυτές τις ώρες η πολύπειρη ομάδα των συνεργατών μας, στα εργαστήρια που διαθέτουμε, δημιουργούν κάθε μήνα σχεδόν και ένα στυλ. Οπότε, σίγουρα κάποιο από όλα θα καλύψει τις ανάγκες σας
-------------------------------------------------------
ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΩΤΟ;

Εμείς είμαστε της ποιότητας και όχι της ποσότητας. Για αυτόν τον λόγο ξεκινάμε πάντα μέρες πριν τον γάμο για να καλύψουμε το prewedding και μετά συνεχίζουμε, την ημέρα του γάμου σας, με την προετοιμασία του παπά που θα τελέσει το μυστήριο,πώς ξεκινάει την μέρα του. Δεύτερο συνεργείο μας θα βρίσκεται από νωρίς στην λαχαναγορά για να καλύψει λεπτομερώς την αγορά των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσει ο σεφ για το γεύμα των καλεσμένων σας. Μην ανησυχείτε, πάντα κοιτάμε να τραβάμε τα μαρουλάκια από γωνία που δεν θα΄χουν χώματα.
Στη συνέχεια ερχόμαστε εκεί που θα προετοιμαστείτε και συνεχίζουμε να τραβάμε φωτογραφίες ανελέητα, μέχρι και τη δεξίωσή σας. Μετά, έχουμε τα τέσσερα νεξντεη που θα κάνουμε σε εσάς, στα κουμπαριά και στους γονείς σας, οι οποίοι δεν κάναν νεξντεη στα νιάτα τους. Οπότε, είναι ευκαιρία να τους προσφέρουμε μία νεξτ θερτηγιαρς φωτογράφιση. Αυτές θα είναι οι ελάχιστες και προσεκτικά τραβηγμένες και διαλεγμένες φωτογραφίες που θα πάρετε.
Η ποιότητα και η σωστή επιλογή λίγων και καλών φωτό, είναι προτεραιότητά μας.
-------------------------------------------------------
ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ, ΝΟΜΙΖΩ;
Ναι , επειδή έφαγα ένα κρύο σάντουιτς πριν έρθω και το άφησα επίτηδες για να ελέγξω την παρατηρητικότητά σας. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε πελάτες που δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια .
-------------------------------------------------------
ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Ή ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ;

Χα Χα Χα, μα τι λέτε μανδάμ. Είναι σα να ρωτάτε τον άνδρα σας αν θα έρθει αυτός στην εκκλησία ή αν θα στείλει άλλον. Είναι δυνατόν; Έχετε ακούσει ποτέ σας να μην έχει πάει γαμπρός στην εκκλησία; Τόσους γάμους κλείνουμε κάθε Σ/Κ, πάντα θα βρεθεί κάποιος να πάει. Μας προσβάλλετε , εμένα και τους δώδεκα συνεργάτες μου.
-------------------------------------------------------
ΠΟΣΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΔΙΝΕΤΕ;
Στο θέμα των άλμπουμ είμαστε πολύ αυστηροί και έχουμε δική μας πολιτική, ανεπηρέαστη από τον ανταγωνισμό που προτιμάει πολλές φορές , επιτρέψτε μου την έκφραση, να κατεβάσει τα βρακιά του, προκειμένου να σας πείσει. Σας μπερδεύουν με διάφορους αριθμούς, συνδυασμούς, μεγέθη κλπ. για να σας αποσυντονίσουν από την ουσία.
Είμαστε κάθετοι στον αριθμό που δίνουμε. Θα μας πείτε εσείς πόσα σας πρόσφεραν οι άλλοι και απλά θα προσθέσουμε +1.
-------------------------------------------------------
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ;
Οι τιμές καθορίζονται από τις ανάγκες των πελατών μας. Για την ακρίβεια, την καθορίζει ο πελάτης, κυριολεκτικά. Εσείς πόσα δίνετε; Προσέξτε, μη βιαστείτε να απαντήσετε. Τόσο όμορφη κοπέλα, πάω στοίχημα ότι έχετε πολλές ανύπαντρες φίλες. Γιατί να μου προσφέρετε αμέσως χρήματα, ενώ μπορείτε απλά να μου υποσχεθείτε ότι θα πείσετε τις φίλες σας, όταν με το καλό παντρευτούν, να επιλέξουν εμένα ως φωτογράφο στον γάμο τους; Αν πάλι επιμένετε ότι το σωστό θα ήταν να αμειφθώ, σας παρακαλώ, αφαιρέστε ένα 5% για κάθε φωτογραφία σας που θα επιλέξω για να «χτίσω» πορτφόλιο. Μην δίνετε σημασία σε αυτά που λένε, ότι κάθε έμπειρος, επαγγελματίας, επιτυχημένος, φωτογράφος που σέβεται τον εαυτό του, αμείβεται για την δική του οπτική πάνω στον γάμο σας. Σημασία έχει η ψυχή της μητέρας μας πρώτα και το πορτφόλιο.
Τα μπισκότα του καφέ σας τα θέλετε ή μπορώ να τα φάω;
Επικοινωνια
Μπορείτε να αντιγράψετε ή να αναπαράξετε οποιοδήποτε άρθρο εφόσον αναφερθεί η πηγή
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons


Τι ειναι το Wedding Journal
Εδώ θα βρείτε ιστορίες από πραγματικούς γάμους, καταστάσεις που αντιμετώπισαν τα ζευγάρια, η νύφη, ο γαμπρός. Συμβουλές από επαγγελματίες φωτογράφους γάμου και επαγγελματίες εικονολήπτες - video graphers γάμου. Με αφορμή τον γάμο θα διηγηθούμε ιστορίες. Θα παρουσιάσουμε φωτογράφους και εικονολήπτες - video graphers που μας αρέσουν.

Ελπίζουμε να περάσετε καλά ακόμα και αν δεν έχετε γάμο ή βάπτιση !

To λογότυπο είναι δημιουργία της rastergraphics