Menu

Ρωτήστε για φωτογραφίες και βίντεο γάμου

The Wedding Journal

Γάμος

και ιστορίες

με αφορμή τα όσα συμβαίνουν πριν

κατά τη διάρκεια

μετά

και νυν

και αεί

Τα εύσημα για την ιδέα και δημιουργία των σκίτσων ανήκουν στον Άρη Ακριτίδη

The Wedding Journal Γάμος και ιστορίες

Φωτογράφοι γάμου και εικονολήπτες

 
Όπου γάμος και χαρά, θα τους βρείτε εκεί. Όπως ξέρετε ήδη όλοι, καταγράφουν με τον εξοπλισμό τους τη νύφη και τον γαμπρό. Κάθε γάμος προσφέρει διαφορετικές εντυπώσεις και αυτές θα περιγράφουμε , ελπίζω, με ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό τρόπο. Πιστεύω ότι ο τέλειος γάμος υπάρχει ; Φυσικά και υπάρχει. Τον μεγαλύτερο ρόλο συνήθως τον παίζει η νύφη, και μπορεί να έχει τον τέλειο γάμο που ονειρεύεται η ίδια, εφόσον αυτά που θέλει είναι όντως δικές της επιθυμίες και όχι ο γάμος όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν οι γύρω της. Αναπόφευκτο να επηρεαστεί από περιοδικά και διαφημίσεις. Από αυτά μπορεί να πάρει ιδέες, αλλά το τί θέλει εξαρτάται κυρίως από το τί είναι η ίδια. Η νύφη και ο γαμπρός. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα γάμος τέλειος και οικονομικός στις δύσκολες εποχές; Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στο να βρείτε τους τρόπους να πετύχετε το αποτέλεσμα. Για αυτο και ονόμασα αυτην την ιστοσελίδα The Wedding Journal Γάμος και ιστορίες. Επειδή όλα στη ζωή μας είναι ένας συνεχής γάμος και επειδή ο γάμος πρέπει να είναι η ίδια η ζωή μας. Παραδείγματα και διδάγματα σίγουρα μπορούμε να έχουμε. Τα βασικά συστατικά μένουν ίδια. Ο κάθε γάμος είναι διαφορετικός. Όσο διαφέρουν και οι άνθρωποι μεταξύ τους. Με μία νύφη και έναν γαμπρό κάθε φορά, γεννιούνται ιστορίες που θα βρείτε εδώ. Για την νύφη και τον γαμπρό, θα “φωτογραφίζουμε” με λέξεις εικονολήπτες και φωτογράφους. ή αλλιώς wedding videographers photographers
Τhe Wedding Day - Η ιστορία ενός γάμου

Τhe Wedding Day - Η ιστορία ενός γάμου


Νίκος και Βάλια, η ιστορία ενός γάμου, δ…

Akis & Lisa The Syros Wedding

Akis & Lisa The Syros Wedding


The wedding party started at Syros Islan…

Ποιητική στη φωτογραφία γάμου

Ποιητική στη φωτογραφία γάμου


Είχα την τύχη να ζήσω δύο γεγονότα που σ…

FAQ (φακ) νούμερο ένα

FAQ (φακ) νούμερο ένα


FAQ (φακ)Συγκέντρωσα εδώ κάποιες απαντήσ…

Γάμος και αλλαγή επώνυμου

Αλλάζουμε ή όχι το επώνυμο μετά τον γάμο

Αλλάζω επώνυμο μετά τον γάμο ή όχι ; Ένα θέμα που δεν έχει σχέση με τον φωτογράφο γάμου. Εκτός αν αρχίσουν να μαλώνουν το ζευγάρι με τα πεθερικά. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει η σύζυγος να αλλάζει επώνυμο. Το έχουμε συμπεριλάβει στις παραδόσεις μας. Και ότι είναι παράδοση, το θεωρούμε δεδομένο, αξίωμα, κανόνα απαράβατο. Ο κόσμος όμως αλλάζει. Και μαζί αλλάζουν τα ήθη και τα έθιμα. Αγάπη πάνω απ’ όλα και καλή διάθεση για συνεννόηση. Άλλωστε, ποια κοπέλα δεν θα ήθελε να αλλάξει το επώνυμο της και να γίνει κυρία Σαχλαμαρίδου.
Είναι όμως πρόβλημα τοπικό τα αισθήματα που προκαλεί στα σόγια ή αλλαγή ονόματος ;
Μήπως δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο πατροπαράδοτων οικογενειών, πιστές σε αυτό που αφηρημένα λέμε «οικογενειακές αρχές» ; Μήπως τέτοια θέματα μεταξύ πεθερικών και νύφης δεν δημιουργούνται μόνο στην Ελλάδα και σε χώρες που οι οικογενειακοί δεσμοί μοιάζουν με τους δικούς μας ;
Λοιπόν, συμβαίνει και στις «προηγμένες οικογένειες» χωρών με κοινωνίες που θεωρούμε πιο ανοιχτόμυαλες από τη δική μας.
Τους απασχολεί αρκετά ώστε να του αφιερώσουν άρθρο, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας παρακάτω:

Τι κάνουμε όταν τα πεθερικά δεν χαίρονται που δεν θα αλλάξεις το επώνυμο.

Η φωτογραφία γάμου του άρθρου είναι των Αφών Μινδρινών
Επικοινωνια
Μπορείτε να αντιγράψετε ή να αναπαράξετε οποιοδήποτε άρθρο εφόσον αναφερθεί η πηγή
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons


Τι ειναι το Wedding Journal
Εδώ θα βρείτε ιστορίες από πραγματικούς γάμους, καταστάσεις που αντιμετώπισαν τα ζευγάρια, η νύφη, ο γαμπρός. Συμβουλές από επαγγελματίες φωτογράφους γάμου και επαγγελματίες εικονολήπτες - video graphers γάμου. Με αφορμή τον γάμο θα διηγηθούμε ιστορίες. Θα παρουσιάσουμε φωτογράφους και εικονολήπτες - video graphers που μας αρέσουν.

Ελπίζουμε να περάσετε καλά ακόμα και αν δεν έχετε γάμο ή βάπτιση !

To λογότυπο είναι δημιουργία της rastergraphics