Menu

Ρωτήστε για φωτογραφίες και βίντεο γάμου

The Wedding Journal

Γάμος

και ιστορίες

με αφορμή τα όσα συμβαίνουν πριν

κατά τη διάρκεια

μετά

και νυν

και αεί

Τα εύσημα για την ιδέα και δημιουργία των σκίτσων ανήκουν στον Άρη Ακριτίδη

The Wedding Journal Γάμος και ιστορίες

Φωτογράφοι γάμου και εικονολήπτες

 
Όπου γάμος και χαρά, θα τους βρείτε εκεί. Όπως ξέρετε ήδη όλοι, καταγράφουν με τον εξοπλισμό τους τη νύφη και τον γαμπρό. Κάθε γάμος προσφέρει διαφορετικές εντυπώσεις και αυτές θα περιγράφουμε , ελπίζω, με ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό τρόπο. Πιστεύω ότι ο τέλειος γάμος υπάρχει ; Φυσικά και υπάρχει. Τον μεγαλύτερο ρόλο συνήθως τον παίζει η νύφη, και μπορεί να έχει τον τέλειο γάμο που ονειρεύεται η ίδια, εφόσον αυτά που θέλει είναι όντως δικές της επιθυμίες και όχι ο γάμος όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν οι γύρω της. Αναπόφευκτο να επηρεαστεί από περιοδικά και διαφημίσεις. Από αυτά μπορεί να πάρει ιδέες, αλλά το τί θέλει εξαρτάται κυρίως από το τί είναι η ίδια. Η νύφη και ο γαμπρός. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα γάμος τέλειος και οικονομικός στις δύσκολες εποχές; Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στο να βρείτε τους τρόπους να πετύχετε το αποτέλεσμα. Για αυτο και ονόμασα αυτην την ιστοσελίδα The Wedding Journal Γάμος και ιστορίες. Επειδή όλα στη ζωή μας είναι ένας συνεχής γάμος και επειδή ο γάμος πρέπει να είναι η ίδια η ζωή μας. Παραδείγματα και διδάγματα σίγουρα μπορούμε να έχουμε. Τα βασικά συστατικά μένουν ίδια. Ο κάθε γάμος είναι διαφορετικός. Όσο διαφέρουν και οι άνθρωποι μεταξύ τους. Με μία νύφη και έναν γαμπρό κάθε φορά, γεννιούνται ιστορίες που θα βρείτε εδώ. Για την νύφη και τον γαμπρό, θα “φωτογραφίζουμε” με λέξεις εικονολήπτες και φωτογράφους. ή αλλιώς wedding videographers photographers
Τhe Wedding Day - Η ιστορία ενός γάμου

Τhe Wedding Day - Η ιστορία ενός γάμου


Νίκος και Βάλια, η ιστορία ενός γάμου, δ…

Akis & Lisa The Syros Wedding

Akis & Lisa The Syros Wedding


The wedding party started at Syros Islan…

Ποιητική στη φωτογραφία γάμου

Ποιητική στη φωτογραφία γάμου


Είχα την τύχη να ζήσω δύο γεγονότα που σ…

FAQ (φακ) νούμερο ένα

FAQ (φακ) νούμερο ένα


FAQ (φακ)Συγκέντρωσα εδώ κάποιες απαντήσ…

γαμος στη χαλκιδικη

Το άγαλμα της άγνωστης νύφης | Γάμος στην Χαλκιδική

Το άγαλμα της άγνωστης νύφης | Γάμος στην Χαλκιδική

  Αν ζούσε ο Γιαννούλης Χαλεπάς, θα του είχαμε ζητήσει να φιλοτεχνήσει ένα άγαλμα προς τιμή της γυναίκας-νύφης. Ένας ολόκληρος κόσμος περιστρέφεται γύρω της. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ως επάγγελμα τις υπηρεσίες του γάμου. Άλλοι προσπαθούν να νικήσουν τη νύφη και το γαμπρό, άλλοι προσπαθούν να τους κερδίσουν. Το The Wedding Journal θα προσπαθήσει να τους ψυχαγωγήσει. Άνθρωποι είναι η νύφη και ο γαμπρός άλλωστε. Τι κι αν καλούνται να υποδυθούν ένα συγκεκριμένο ρόλο, μία συγκεκριμένη ημέρα? Κάποιες φορές έχουν άγχος. Εδώ θα τους κάνουμε να ευχαριστηθούν αυτό το άγχος! Σε αυτή την ενότητα, θα υπάρχουν πραγματικές καταστάσεις. Άγχος δεν είχε καθόλου το τελευταίο ζευγάρι που κάλυψα. Αντιθέτως, αγχωθήκαμε λίγο εμείς! Χαλκιδική. Ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα. Η όλη συνεννόηση που είχε προηγηθεί, είχε γίνει μόνο με τη ξαδέρφη της νύφης. Φτάσαμε 10:30 στο σπίτι του γαμπρού.

– “Καλημέρα, καλή χρονιά”. Πάντα χαιρετάμε εγκάρδια. Δε κατεβήκαμε και από τα βουνά. “Ο γαμπρός;” ρωτάμε.

– “Είναι με το παπιγιόν”, απαντάει ο ξάδερφος του.   γαμος στη χαλκιδικη  
Κοιταχτήκαμε με το φωτογράφο, και προσπαθήσαμε να αναλύσουμε τί εννοούσε.


– “Υπάρχει περίπτωση να φοράει μόνο το παπιγιόν, και να είναι με τα εσώρουχα;”

– “Αν εργάζεται ως GoGo-Boy, βεβαίως. Αλλά ξέρω ότι ασχολείται με τον τουρισμό”. 

– “Και τα GoGo-Boys τουριστικό επάγγελμα μπορείς να το πεις”, απαντώ. Κοιτάξαμε γύρω μας. Όσο και να μας αρέσουν τα γυμνασμένα αντρικά κορμιά – γι’ αυτό άλλωστε και έχω κοιλιακούς σα φέτα Π.Ο.Π – ελπίζαμε να βρίσκαμε τον γαμπρό με παραπάνω ρούχα από ένα παπιγιόν. Τον εντοπίσαμε στο διπλανό δωμάτιο. Δε φορούσε μόνο το παπιγιόν, αλλά είχε ήδη βάλει όλο το κουστούμι. Την ανακούφισή μας διαδέχτηκε μια ελαφριά κρυάδα. Εδώ είχαμε το κλασσικό σε όλους τους επαγγελματίες της εικόνας, πρόβλημα του ντυσίματος. Σε βαθμό δυσκολίας, είναι ένα επίπεδο κάτω από το “Φόνο σε δωμάτιο κλειδωμένο από μέσα”, που αντιμετωπίζουν οι ντετέκτιβ. Είχε ντυθεί μόνος του, δεν ήθελε να τραβήξουμε τη διαδικασία του ντυσίματος, παρόλο που η μέλλουσα σύζυγός του ήθελε να έχει φωτογραφίες και βίντεο από την ετοιμασία του. Οπότε, αρκεστήκαμε σε κάποια σκηνοθετημένα πλάνα, όπου ο κουμπάρος τού φοράει το σακάκι και τού τακτοποιεί το παπιγιόν. Δεν υπήρχε αυθορμητισμός στη διαδικασία, σημαντικό στοιχείο για ακόμα πιο ωραίες εικόνες. Είχαν έρθει φίλοι και συγγενείς του, οπότε έξω στην αυλή βγήκαν ωραίες εικόνες. Μετά από μία ώρα ξεκινήσαμε για τη νύφη μας.

γαμος στη χαλκιδικη 3
Γαμος στην Χαλκιδικη
Γάμος στην Χαλκιδική. Όπως λέει και η παροιμία: “Αν θέλει η νύφη και βαριέται ο γαμπρός, τη λύση έχουμε εμείς”. Θα βρούμε να δημιουργήσουμε ωραίες εικόνες, αλλά τα όρια τα θέτετε εσείς, με τη βοήθεια και συνεργασία σας! Οι εικόνες είναι καρέ από βίντεο.

Χάρης Σγουραμάλης – Videographer

Επικοινωνια
Μπορείτε να αντιγράψετε ή να αναπαράξετε οποιοδήποτε άρθρο εφόσον αναφερθεί η πηγή
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons


Τι ειναι το Wedding Journal
Εδώ θα βρείτε ιστορίες από πραγματικούς γάμους, καταστάσεις που αντιμετώπισαν τα ζευγάρια, η νύφη, ο γαμπρός. Συμβουλές από επαγγελματίες φωτογράφους γάμου και επαγγελματίες εικονολήπτες - video graphers γάμου. Με αφορμή τον γάμο θα διηγηθούμε ιστορίες. Θα παρουσιάσουμε φωτογράφους και εικονολήπτες - video graphers που μας αρέσουν.

Ελπίζουμε να περάσετε καλά ακόμα και αν δεν έχετε γάμο ή βάπτιση !

To λογότυπο είναι δημιουργία της rastergraphics