Menu
γαμος στη χαλκιδικη

Το άγαλμα της άγνωστης νύφης | Γάμος στην Χαλκιδική

Το άγαλμα της άγνωστης νύφης | Γάμος στην Χαλκιδική

  Αν ζούσε ο Γιαννούλης Χαλεπάς, θα του είχαμε ζητήσει να φιλοτεχνήσει ένα άγαλμα προς τιμή της γυναίκας-νύφης. Ένας ολόκληρος κόσμος περιστρέφεται γύρω της. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ως επάγγελμα τις υπηρεσίες του γάμου. Άλλοι προσπαθούν να νικήσουν τη νύφη και το γαμπρό, άλλοι προσπαθούν να τους κερδίσουν. Το The Wedding Journal θα προσπαθήσει να τους ψυχαγωγήσει. Άνθρωποι είναι η νύφη και ο γαμπρός άλλωστε. Τι κι αν καλούνται να υποδυθούν ένα συγκεκριμένο ρόλο, μία συγκεκριμένη ημέρα? Κάποιες φορές έχουν άγχος. Εδώ θα τους κάνουμε να ευχαριστηθούν αυτό το άγχος! Σε αυτή την ενότητα, θα υπάρχουν πραγματικές καταστάσεις. Άγχος δεν είχε καθόλου το τελευταίο ζευγάρι που κάλυψα. Αντιθέτως, αγχωθήκαμε λίγο εμείς! Χαλκιδική. Ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα. Η όλη συνεννόηση που είχε προηγηθεί, είχε γίνει μόνο με τη ξαδέρφη της νύφης. Φτάσαμε 10:30 στο σπίτι του γαμπρού.

– “Καλημέρα, καλή χρονιά”. Πάντα χαιρετάμε εγκάρδια. Δε κατεβήκαμε και από τα βουνά. “Ο γαμπρός;” ρωτάμε.

– “Είναι με το παπιγιόν”, απαντάει ο ξάδερφος του.   γαμος στη χαλκιδικη  
Κοιταχτήκαμε με το φωτογράφο, και προσπαθήσαμε να αναλύσουμε τί εννοούσε.


– “Υπάρχει περίπτωση να φοράει μόνο το παπιγιόν, και να είναι με τα εσώρουχα;”

– “Αν εργάζεται ως GoGo-Boy, βεβαίως. Αλλά ξέρω ότι ασχολείται με τον τουρισμό”. 

– “Και τα GoGo-Boys τουριστικό επάγγελμα μπορείς να το πεις”, απαντώ. Κοιτάξαμε γύρω μας. Όσο και να μας αρέσουν τα γυμνασμένα αντρικά κορμιά – γι’ αυτό άλλωστε και έχω κοιλιακούς σα φέτα Π.Ο.Π – ελπίζαμε να βρίσκαμε τον γαμπρό με παραπάνω ρούχα από ένα παπιγιόν. Τον εντοπίσαμε στο διπλανό δωμάτιο. Δε φορούσε μόνο το παπιγιόν, αλλά είχε ήδη βάλει όλο το κουστούμι. Την ανακούφισή μας διαδέχτηκε μια ελαφριά κρυάδα. Εδώ είχαμε το κλασσικό σε όλους τους επαγγελματίες της εικόνας, πρόβλημα του ντυσίματος. Σε βαθμό δυσκολίας, είναι ένα επίπεδο κάτω από το “Φόνο σε δωμάτιο κλειδωμένο από μέσα”, που αντιμετωπίζουν οι ντετέκτιβ. Είχε ντυθεί μόνος του, δεν ήθελε να τραβήξουμε τη διαδικασία του ντυσίματος, παρόλο που η μέλλουσα σύζυγός του ήθελε να έχει φωτογραφίες και βίντεο από την ετοιμασία του. Οπότε, αρκεστήκαμε σε κάποια σκηνοθετημένα πλάνα, όπου ο κουμπάρος τού φοράει το σακάκι και τού τακτοποιεί το παπιγιόν. Δεν υπήρχε αυθορμητισμός στη διαδικασία, σημαντικό στοιχείο για ακόμα πιο ωραίες εικόνες. Είχαν έρθει φίλοι και συγγενείς του, οπότε έξω στην αυλή βγήκαν ωραίες εικόνες. Μετά από μία ώρα ξεκινήσαμε για τη νύφη μας.

γαμος στη χαλκιδικη 3
Γαμος στην Χαλκιδικη
Γάμος στην Χαλκιδική. Όπως λέει και η παροιμία: “Αν θέλει η νύφη και βαριέται ο γαμπρός, τη λύση έχουμε εμείς”. Θα βρούμε να δημιουργήσουμε ωραίες εικόνες, αλλά τα όρια τα θέτετε εσείς, με τη βοήθεια και συνεργασία σας! Οι εικόνες είναι καρέ από βίντεο.

Χάρης Σγουραμάλης – Videographer

Επικοινωνια
Μπορείτε να αντιγράψετε ή να αναπαράξετε οποιοδήποτε άρθρο εφόσον αναφερθεί η πηγή
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons


Τι ειναι το Wedding Journal
Εδώ θα βρείτε ιστορίες από πραγματικούς γάμους, καταστάσεις που αντιμετώπισαν τα ζευγάρια, η νύφη, ο γαμπρός. Συμβουλές από επαγγελματίες φωτογράφους γάμου και επαγγελματίες εικονολήπτες - video graphers γάμου. Με αφορμή τον γάμο θα διηγηθούμε ιστορίες. Θα παρουσιάσουμε φωτογράφους και εικονολήπτες - video graphers που μας αρέσουν.

Ελπίζουμε να περάσετε καλά ακόμα και αν δεν έχετε γάμο ή βάπτιση !

To λογότυπο είναι δημιουργία της rastergraphics