Menu
γαμος συμφοιτητων reunion

Γάμος – reunion

Αφιερωμένο για την πρώτη επέτειο γάμου του ζευγαριού, το
άρθρο
 το έγραψε και μας το έστειλε η φίλη τους, Ε.Φ.. Παρευρέθηκα κι εγώ αυτή τη φορά ως καλεσμένος!

 Γάμος – reunion

   Έτσι ονόμασα το

γάμο

της Φ. και του Β. πριν ένα χρόνο σε κάποιο post στο Facebook. Και, αλήθεια, αυτό ήταν. Μαζευτήκαμε μια μεγάλη παρέα συμφοιτητών και φίλων, για να δούμε τους αγαπημένους μας φίλους να παντρεύονται.

   Γνωριστήκαμε όλοι μαζί, όταν οι πανελλήνιες μας οδήγησαν στο Ιόνιο πανεπιστήμιο. Λίγο μετά, η Φ. και ο Β. έγιναν ζευγάρι. Από τότε περάσαμε μαζί πέντε χρόνια σαν παρέα, και πολλές φορές, σαν οικογένεια. Πάντα αγαπημένοι, και πάντα στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Έπειτα, περάσαμε και κάποια χρόνια χώρια, γιατί, μετά τις σπουδές, οι ζωές μας πήραν το δρόμο τους. Και κάποιοι χαθήκαμε, και κάποιοι βρισκόμασταν, αλλά ποτέ δεν ήμασταν ξανά όλοι μαζί.

   Μέχρι πέρσι.

   Το μήνυμα ήρθε σε ασημί φάκελο με ΦΟΥΞ (στα Θεσσαλονικιώτικα!) κορδέλα. Είχαμε χαθεί για χρόνια με όλους, αλλά η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, όταν η Φ. μου είπε ότι με το Β. ήταν μαζί όλα αυτά τα χρόνια, κι επιτέλους θα παντρεύονταν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα μαζευόταν και πάλι η παρέα μας για το γάμο.

γαμος_reunion_1

   Κι έγινε ακριβώς έτσι. Φυσικά, κάποιοι έλειπαν, κι η απουσία τους ήταν αισθητή. Ωστόσο, η αίσθηση ήταν η ίδια με τότε, που ήμασταν ανέμελοι φοιτητές, κι όλη μας η ζωή ήταν το διάβασμα και τα Σαββατόβραδα στο εμπορικό. Σαν να μην πέρασε μια μέρα!                            

   Αργότερα, στην εκκλησία, κι ενώ όλοι παρακολουθούσαμε συγκινημένοι τους φίλους μας, ως γαμπρό και νύφη πια, αποφασίσαμε να φτιάξουμε κι ένα βίντεο-έκπληξη, με ευχές από όλους μας για την καινούρια τους αρχή.

γαμος reunion 2

   Κάπου εκεί ο Κ. είπε κάτι του τύπου «Και 12 χρόνια μετά,…». Μα, πότε πέρασαν δώδεκα χρόνια; σκέφτηκα. Μού ακούστηκε τόσο παράξενο! Τόση ώρα που τους παρακολουθούσα, μου φαινόταν πως έβλεπα να παντρεύονται δυο 20χρονα. Μου ήταν αδύνατο να αντιληφθώ πως πέρασε τόσος καιρός. Κι αργότερα, στη δεξίωση, από τη μια να συγκινούμαστε, κι από την άλλη να γλεντάμε, χορεύοντας και τραγουδώντας όπως τότε.          

   Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τότε. Ή δώδεκα; Ή μήπως ήταν χτες; Τι σημασία έχει;

Μαζί τους πάντα θα νιώθω 19. Κι όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα μου θυμίζουν αυτά τα παιδιά τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής μου. Μαζί τα περάσαμε, άλλωστε!

γαμος reunion 3

Υ.Γ.:

Η ιστορία μας είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Για λόγους διακριτικότητας και σεβασμού, τα ακριβή ονόματα του ζευγαριού και των φίλων δεν αναφέρονται. Όσοι μας ξέρετε, μπορείτε να μας αναγνωρίσετε και να επιβεβαιώσετε όσα γράφτηκαν.

Επικοινωνια
Μπορείτε να αντιγράψετε ή να αναπαράξετε οποιοδήποτε άρθρο εφόσον αναφερθεί η πηγή
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons


Τι ειναι το Wedding Journal
Εδώ θα βρείτε ιστορίες από πραγματικούς γάμους, καταστάσεις που αντιμετώπισαν τα ζευγάρια, η νύφη, ο γαμπρός. Συμβουλές από επαγγελματίες φωτογράφους γάμου και επαγγελματίες εικονολήπτες - video graphers γάμου. Με αφορμή τον γάμο θα διηγηθούμε ιστορίες. Θα παρουσιάσουμε φωτογράφους και εικονολήπτες - video graphers που μας αρέσουν.

Ελπίζουμε να περάσετε καλά ακόμα και αν δεν έχετε γάμο ή βάπτιση !

To λογότυπο είναι δημιουργία της rastergraphics